+36 30 289 5610
amare@amare.hu
Telefon, e-mail
Esküvői meghívók
Esküvői kiegészítők
Online meghívók
péntek, 2017. 03. 31. 14:39

Külcsín és belbecs

Igazán ízletes megoldással készültünk csokiimádóknak. Ha a köszönetajándékodat szeretnéd még személyesebbé tenni, válassz bele egyedi tartalmat.

Külcsín és belbecs

A képen kézműves csokibonbonokat láthattok, de előfordult már fűmag, hűtőmágnes, mindenféle tabletták az esküvő utáni napra (fejfájás csillapító és vitaminok előnybe!). Mindezt egy ízléses kis köszönetajándék tasakba csomagoljuk, ami az esküvő meghívótok dizájnjával harmonizál. És, hogy miért zseniális? Mert nem simán csak egy köszönetajándékot kaptok, de egyből dekorációs eleme is az asztalnak, ültetőkártyaként is funkcionál, hiszen minden tasakot az ültetett vendég nevével látjuk el. Tipp: lányoknak/fiúknak különböző tartalom, gyerekeknek pedig valami korosztálynak megfelelő kedvenc édesség. De ha a hagyományos tartalom mellett döntenétek, akkor 5 szem cukrozott mandulát helyezünk a tasaka, melynek mindegyike önálló jelentéssel bír: szerelem, boldogság, termékenység, egészség és jólét. A hagyomány úgy tartja, hogy a vendégek megajándékozása szerencsét, boldogságot hoz az ifjú párnak.


VISSZA

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEINK

#maradjotthon – kérj videót!

#maradjotthon – kérj videót!

Tekintettel a kialakult helyzetre, szeretnénk megkönnyíteni a tervezgetés folyamatát, hogy virtuálisan is kézbe vehessétek az esküvői meghívóink kínálatát.


Tedd meg az első lépéseket esküvőd megszervezésére!

Tedd meg az első lépéseket esküvőd megszervezésére!

Megújúlt kollekcióval, a trendeknek megfelelő új esküvői meghívókkal várunk benneteket a januári esküvő kiállításon! Gyere, és találkozz a a tervezővel, vedd kezedbe a legszebb meghívóinkat, válogass munkáinkból, vagy mondd el nekünk, hogy milyen meghívó tenné teljessé a nagy napotokat. 


Útlevél a boldogságba – Passport típusú esküvői meghívó

Útlevél a boldogságba – Passport típusú esküvői meghívó

A 2019-es év egyik új meghívója nálunk az „Útlevél a boldogságba“, azaz a Passport Seam elnevezésű meghívó. Igazán különleges választás ez az egyedi igényekre alakítható megoldás. Mind témájában, mind pedig anyagában rejteget meglepetéseket.