+36 30 289 5610
amare@amare.hu
Telefon, e-mail
Esküvői meghívók
Esküvői kiegészítők
Online meghívók
szombat, 2020. 02. 15. 00:00

A tökéletes meghívó

A legtöbb ember számára a házasságkötés, élete egyik legnagyobb, legfontosabb eseménye. Mindenki próbálja a lehető legtöbbet a legjobb módon kihozni az esküvőből, hogy amikor visszaemlékezünk rá, egy csodálatos esemény képe legyen a szemünk előtt.

A tökéletes meghívó

 E mellett, mindenki szeretné, ha a vendégek is később úgy emlegetnék ezt az alkalmat, mint az egyik legszebb eseményt, amin valaha részt vettek. Ezen segíthet a dekoráció, a zene, a helyszín és sok egyéb kiegészítő dolog, de, hogy mindenkinek maradandó emléke is legyen az esküvőről, akkor nem árt, ha már eleve még a nagy alkalom előtt él bennük valami kellemes kép a közelgő eseményről.


VISSZA

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEINK

#maradjotthon – kérj videót!

#maradjotthon – kérj videót!

Tekintettel a kialakult helyzetre, szeretnénk megkönnyíteni a tervezgetés folyamatát, hogy virtuálisan is kézbe vehessétek az esküvői meghívóink kínálatát.


Tedd meg az első lépéseket esküvőd megszervezésére!

Tedd meg az első lépéseket esküvőd megszervezésére!

Megújúlt kollekcióval, a trendeknek megfelelő új esküvői meghívókkal várunk benneteket a januári esküvő kiállításon! Gyere, és találkozz a a tervezővel, vedd kezedbe a legszebb meghívóinkat, válogass munkáinkból, vagy mondd el nekünk, hogy milyen meghívó tenné teljessé a nagy napotokat. 


Útlevél a boldogságba – Passport típusú esküvői meghívó

Útlevél a boldogságba – Passport típusú esküvői meghívó

A 2019-es év egyik új meghívója nálunk az „Útlevél a boldogságba“, azaz a Passport Seam elnevezésű meghívó. Igazán különleges választás ez az egyedi igényekre alakítható megoldás. Mind témájában, mind pedig anyagában rejteget meglepetéseket.