+36 30 289 5610
amare@amare.hu
Telefon, e-mail
Esküvői meghívók
Esküvői kiegészítők
Online meghívók
szerda, 2022. 06. 22. 22:40

Fotóalbum és vendégkönyv egyben!

Bizonyára gondoltatok már arra, hogy szükségetek lesz vendégkönyvre az esküvőn. Igen ám, de sokszor azért vetik el ezt az elképzelést, mert végső soron mindenki egy "Sok boldogságot kívánunk... XY" mondatot ír bele, – amit természetesen boldogan olvashat az ember évek múlva is, – de mi ennél egy sokkal frappánsabb megoldást ajánlunk nektek! 

Fotóalbum és vendégkönyv egyben!

Lépést tartva a trendekkel és az esküvőkön megjelenő fotóautomatákkal, instant képkészítő megoldásokkal, egy olyan vendégkönyvet ajánlunk figyelmetekbe, ami a vendégkönyvek képeskönyve. A vendégek saját maguk kedve szerint készíthetnek vicces, mókás képeket, és azt a fotóalbumos vendégkönybe beragasztva, képük alatt hagyhatják jókívánságaikat. Így évek múltán egy csokorban láthatod a rokonaidat, csoporttársaidat, szeretett barátaidat és minden kedves vendégedet. Hát, nem nagyszerű!? A fotóalbumos vendégkönyv borítóját a te igényeid szerint készítjük el (igény szerint figyelembe véve a meghívó dizájnját), de arra is van lehetőség, hogy a belső előzékoldal is valamiféle dizájnt vagy szövegezést kapjon. Ahhoz, hogy a fotók tényleg beleférjenek az albumba, a könyv gerincénél eltartást (ahogy az egy régi hagyományos fotóalbumnál is lenni szokott) tettünk, így az albumodat gond nélkül be fogod tudni csukni. Arról pedig, hogy mindig tiszta maradjon egy ilyen (legtöbbször világos színű album), a borító matt fóliája gondoskodik. 

Az albmok dizájna folyamatosan bővül, itt tudod megnézni őket.


VISSZA

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEINK

#maradjotthon – kérj videót!

#maradjotthon – kérj videót!

Tekintettel a kialakult helyzetre, szeretnénk megkönnyíteni a tervezgetés folyamatát, hogy virtuálisan is kézbe vehessétek az esküvői meghívóink kínálatát.


Tedd meg az első lépéseket esküvőd megszervezésére!

Tedd meg az első lépéseket esküvőd megszervezésére!

Megújúlt kollekcióval, a trendeknek megfelelő új esküvői meghívókkal várunk benneteket a januári esküvő kiállításon! Gyere, és találkozz a a tervezővel, vedd kezedbe a legszebb meghívóinkat, válogass munkáinkból, vagy mondd el nekünk, hogy milyen meghívó tenné teljessé a nagy napotokat. 


Útlevél a boldogságba – Passport típusú esküvői meghívó

Útlevél a boldogságba – Passport típusú esküvői meghívó

A 2019-es év egyik új meghívója nálunk az „Útlevél a boldogságba“, azaz a Passport Seam elnevezésű meghívó. Igazán különleges választás ez az egyedi igényekre alakítható megoldás. Mind témájában, mind pedig anyagában rejteget meglepetéseket.