+36 30 289 5610
amare@amare.hu
Telefon, e-mail
Esküvői meghívók
Esküvői kiegészítők
Online meghívók
kedd, 2019. 01. 29. 17:23

Igazán személyes megoldás esküvői meghívóra

Sokszor keresnek meg bennünket azzal, hogy valami igazán személyeset szeretnének. Ami érthető, hiszen nem véletlenül emlegetjük az esküvőt úgy, mint "életünk nagy napja". Az esküvői meghívó pedig a nagy nap "névjegye".

Igazán személyes megoldás esküvői meghívóra

Azt hiszem egy fényképes megoldásnál nem is lehet személlyesebb egy meghívó. Egy filmtekercs képkockáit kölcsönöztük ehhez a fotós esküvői meghívóhoz. A filmszalagon a kép számok helyett évszámokat rejtettünk el. A meghívót egy tasakba tettük, ami bőségesen ad lehetőséget a teljes szövegezésnek. De, hogy a kártya önmagában is megállja a helyét, a hátoldalára kivonatolva feltüntettük a fontosabb helyszíneket, időpontokat, valamint természetesen a neveket az esküvő dátumával. A meghívót igény szerint színesben is el tudjuk készíteni.


VISSZA

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEINK

#maradjotthon – kérj videót!

#maradjotthon – kérj videót!

Tekintettel a kialakult helyzetre, szeretnénk megkönnyíteni a tervezgetés folyamatát, hogy virtuálisan is kézbe vehessétek az esküvői meghívóink kínálatát.


Tedd meg az első lépéseket esküvőd megszervezésére!

Tedd meg az első lépéseket esküvőd megszervezésére!

Megújúlt kollekcióval, a trendeknek megfelelő új esküvői meghívókkal várunk benneteket a januári esküvő kiállításon! Gyere, és találkozz a a tervezővel, vedd kezedbe a legszebb meghívóinkat, válogass munkáinkból, vagy mondd el nekünk, hogy milyen meghívó tenné teljessé a nagy napotokat. 


Útlevél a boldogságba – Passport típusú esküvői meghívó

Útlevél a boldogságba – Passport típusú esküvői meghívó

A 2019-es év egyik új meghívója nálunk az „Útlevél a boldogságba“, azaz a Passport Seam elnevezésű meghívó. Igazán különleges választás ez az egyedi igényekre alakítható megoldás. Mind témájában, mind pedig anyagában rejteget meglepetéseket.