+36 30 289 5610
amare@amare.hu
Telefon, e-mail
Esküvői meghívók
Esküvői kiegészítők
Online meghívók
vasárnap, 2020. 09. 20. 22:05

Kis létszám, vidámság!

Ezt a videót okvetlenül nézzétek meg! Nem előadóművészek, performanszerek, de pont ettől bájos és magávalragadó. Nem mai darab, így hát a maszkokat se keressétek az embereken, viszont kreatív és személyes, de mindenképpen vicces :) 

Kis létszám, vidámság!

Mert mit várnánk egy házasságkötő terem fegyelmezett, hivatalos hangvételétől? Ezt biztosan nem! Még az anyakönyvvezető is úgy nyilatkozott, hogy sokmindent látott már... Szóval hajrá mindenkinek, aki kis létszámban tartja meg az esküvőjét! Legyetek boldogok! Hiszen a szív az, ami naggyá teszi a nagy napot :) Amennyiben valami hasolnóan vicces dolgon töritek a fejeteket, és szeretnétek vicces esküvői meghívót, ezt az öltöztetős verziót ajánljuk nektek. Ahol nem, nem, a menyasszony nem öltözik (vetkőzik) tovább a belső oldalon :)


VISSZA

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEINK

#maradjotthon – kérj videót!

#maradjotthon – kérj videót!

Tekintettel a kialakult helyzetre, szeretnénk megkönnyíteni a tervezgetés folyamatát, hogy virtuálisan is kézbe vehessétek az esküvői meghívóink kínálatát.


Tedd meg az első lépéseket esküvőd megszervezésére!

Tedd meg az első lépéseket esküvőd megszervezésére!

Megújúlt kollekcióval, a trendeknek megfelelő új esküvői meghívókkal várunk benneteket a januári esküvő kiállításon! Gyere, és találkozz a a tervezővel, vedd kezedbe a legszebb meghívóinkat, válogass munkáinkból, vagy mondd el nekünk, hogy milyen meghívó tenné teljessé a nagy napotokat. 


Útlevél a boldogságba – Passport típusú esküvői meghívó

Útlevél a boldogságba – Passport típusú esküvői meghívó

A 2019-es év egyik új meghívója nálunk az „Útlevél a boldogságba“, azaz a Passport Seam elnevezésű meghívó. Igazán különleges választás ez az egyedi igényekre alakítható megoldás. Mind témájában, mind pedig anyagában rejteget meglepetéseket.