+36 30 289 5610
amare@amare.hu
Telefon, e-mail
Esküvői meghívók
Esküvői kiegészítők
Online meghívók
csütörtök, 2020. 06. 11. 13:41

Mindent egy helyről!

Ki ne szeretné, ha az esküvője egységes dizájnnal készülne? Legyen szó tematikus esküvőről, vicces meghívókártyáról, vintage hangulatról vagy visszafogott, elegáns letisztult stílusról. Az esküvői meghívó jó kiindulópont lehet a dizájn végigviteléhez. De gyakran érkeznek hozzánk a párok úgy, hogy ezek az irányvonalak már megvannak, a dekoráció szín- és stílusvilága bizonyos gondolatiság mentén már kialakult. Ez esetben is tudunk megoldást kínálni. 

Mindent egy helyről!

Meghívóink egyedi hajtás- és nyitásmódja, formátumai és nyomdai megoldásain túl a rengeteg grafikai elemmel szinte végtelen variációs lehetőségre nyújtanak lehetőséget. De folyamatoasan bővülő és megújuló kínálatunk megoldást kínál a ti igényeiteknek. 
A képen egy kétoldalas, masnis menükártyát láthattok, egyik oldalán menüvel, másik oldalán itallappal. Igény szerint erre a kártyára az asztalszámot is el tudjuk helyezni. Valamint egy négyzetes alakú meghívót, ültetőkártyát, köszönetajándéktasakot, kétoldalas meghívót, vendégkönyvet és szalvétagyűrűt. A köszönetajándék tasak és a szalvétagyűrű remekül használható ültetőkártya funkcióval is, még személyesebbé és praktikusabbá téve a terített asztalt. A kollekció részét képezi még ültetési tabló, palackcímke, köszönőkártya, valamint tervezés alatt áll fotalbum készítese is, amely a 2021-es esküvőkre már elérhető lesz.


VISSZA

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEINK

#maradjotthon – kérj videót!

#maradjotthon – kérj videót!

Tekintettel a kialakult helyzetre, szeretnénk megkönnyíteni a tervezgetés folyamatát, hogy virtuálisan is kézbe vehessétek az esküvői meghívóink kínálatát.


Tedd meg az első lépéseket esküvőd megszervezésére!

Tedd meg az első lépéseket esküvőd megszervezésére!

Megújúlt kollekcióval, a trendeknek megfelelő új esküvői meghívókkal várunk benneteket a januári esküvő kiállításon! Gyere, és találkozz a a tervezővel, vedd kezedbe a legszebb meghívóinkat, válogass munkáinkból, vagy mondd el nekünk, hogy milyen meghívó tenné teljessé a nagy napotokat. 


Útlevél a boldogságba – Passport típusú esküvői meghívó

Útlevél a boldogságba – Passport típusú esküvői meghívó

A 2019-es év egyik új meghívója nálunk az „Útlevél a boldogságba“, azaz a Passport Seam elnevezésű meghívó. Igazán különleges választás ez az egyedi igényekre alakítható megoldás. Mind témájában, mind pedig anyagában rejteget meglepetéseket.