+36 30 289 5610
amare@amare.hu
Telefon, e-mail
Esküvői meghívók
Esküvői kiegészítők
Online meghívók
vasárnap, 2020. 09. 20. 20:06

Újratervezés – Ingyenes módosított meghívók

Az idei év nehézségeit tapasztalva, kitaláltunk egy olyan biztos megoldást számotokra, ami rugalmas, pénztárcabarát és természetesen hozza azt a diszkrét eleganciát, amit az amare.hu mindig is képviselt. 
Bizonyára sok az aggodalom az időpont megválasztását illetően. Azért, hogy ne kelljen kockáztatni, vagy meghívókat újra nyomatattatni, itt van számotokra egyből két zseniális megoldás is, melyre garanciát vállalunk!
Újratervezés – Ingyenes módosított meghívók
1. Amennyiben nálunk rendelitek esküvői meghívóitokat, és halasztani kényszerülnétek a nagy napot, mi vállaljuk, hogy a módosításról szóló meghívót/értesítőt garanciában díjjmentesen elkészítjük online kiküldhető formában! Természetesen az egységesség és egyediség jegyében a korábban elkészült meghívótok dizájnjával. 
2. De dönthettek úgy is, hogy csak online formában rendelitek meg a meghívótokat, és egy második, „biztosabbnak“ ígérkező időpontban pedig a kézbevehető, valóságos papíralapú meghívókat. Ez esetben a szerkesztési díjjat elengedjük, és már csak a meghívók darabárával kell számolnotok. 
Ami pedig ezen felül nagyszerű hír, hogy minden meghívónkhoz tartozik menü-, ültetőkártya, ültetési tabló, palackcímke vagy bármi egyéb olyan papíralapú kiegészítő, amire csak szükségetek lehet – az egységes dizájn jegyében.
Velünk számolhattok!

VISSZA

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEINK

#maradjotthon – kérj videót!

#maradjotthon – kérj videót!

Tekintettel a kialakult helyzetre, szeretnénk megkönnyíteni a tervezgetés folyamatát, hogy virtuálisan is kézbe vehessétek az esküvői meghívóink kínálatát.


Tedd meg az első lépéseket esküvőd megszervezésére!

Tedd meg az első lépéseket esküvőd megszervezésére!

Megújúlt kollekcióval, a trendeknek megfelelő új esküvői meghívókkal várunk benneteket a januári esküvő kiállításon! Gyere, és találkozz a a tervezővel, vedd kezedbe a legszebb meghívóinkat, válogass munkáinkból, vagy mondd el nekünk, hogy milyen meghívó tenné teljessé a nagy napotokat. 


Útlevél a boldogságba – Passport típusú esküvői meghívó

Útlevél a boldogságba – Passport típusú esküvői meghívó

A 2019-es év egyik új meghívója nálunk az „Útlevél a boldogságba“, azaz a Passport Seam elnevezésű meghívó. Igazán különleges választás ez az egyedi igényekre alakítható megoldás. Mind témájában, mind pedig anyagában rejteget meglepetéseket.